Et nettbasert fotoarkiv

Veterinærinstituttet lanserer nå et åpent nettbasert foto- og mediearkiv. Det gjør det enkelt for media og andre å finne relevante bilder fra Veterinærinstituttets sine fagområder og aktiviteter.

I fotoarkivet ligger det et utvalg av foto til bruk for å illustrere aktiviteter, sykdommer og helsetrusler for fisk, dyr, mennesker og miljø knyttet til Veterinærinstituttets virksomhet. Her finner du også videoer som vi har lagd i forbindelse med spesifikke temaer og diverse arrangement.

-Alle bilder er godt merket slik at det skal være enkelt å få tilgang til det du ønsker ved å søke. Her kan du også laste opp bildene i diverse format. Vi håper at dette vil bli en brukervennlig tjeneste. Dette er bare begynnelsen, fotoarkivet vil vokse, sier kommunikasjonsrådgiver ved Veterinærinstituttet og redaktør for fotoarkivet Bryndis Holm.

Veterinærinstituttet fyller på med nye og relevante bilder fortløpende, og arkivet vil vokse etter hvert med både nye og tidligere tatte bilder. Ta kontakt om du ikke finner det du er på jakt etter. De tilgjengelige bildene er godkjent for bruk mot å kreditere fotograf og instituttet.

→ Her kommer du til fotoarkivet.

Ved bruk av bilder i fotoarkivet må du kreditere fotograf og Veterinærinstituttet. → Her finner du mer informasjon om retningslinjer for bruk av bildene.

Del artikkel