Carlos das Neves ny president i Wildlife Disease Association

Carlos das Neves, direktør for forskning og internasjonalisering ved Veterinærinstituttet, er valgt til ny president i den internasjonale foreningen Wildlife Disease Association.

Carlos das Neves_20160302 VetInst 1097_Foto Eivind Røhne_web
Carlos das Neves, direktør for forskning og internasjonalisering ved Veterinærinstituttet, er valgt til ny president i den internasjonale foreningen Wildlife Disease Association. Foto: Eivind Røhne

Wildlife Disease Association (WDA) samler mer enn 1500 forskere og andre fagfolk fra hele verden i arbeidet med å spre og bruke kunnskap om helse og sykdommer hos ville dyr.

- WDA er en stor familie av veterinærer, biologer, økologer, ledere, forskere og andre fagfolk, som deler lidenskapen for ville dyr og den viktige rollen disse spiller for planeten vår. Å lede denne gruppen er uten tvil en stor ære for meg, sier das Neves, som er valgt som president for WDA i to år.

Foreningen er godt representert i Skandinavia med 50 medlemmer, 15 av dem fra Norge.

das Neves har vært i styret til WDA de siste fem årene, tre år som sekretær og to år som visepresident. Det er første gang i forenings historie at den får en president fra Norge/Portugal.

Les mer om Wildlife Disease Association >

Carlos Goncalo Das Neves

Direktør for Forskning og Internasjonalisering
Mobilnr: +47 96231702
E-post: carlos.dasneves@vetinst.no

Del artikkel