Fagseminar: "Antivirale egenskaper av fordøyd bovint laktoferrin"

Denne saken er eldre enn to år

Laktoferrin, inkludert bovint Lf (bLf), har vist å ha ulike egenskaper av betydning for human helse, inkludert en observert antiviral effekt in vitro. Dette får du vite mer om i vårt fagseminar mandag 21. januar.

For at inntatt bLf skal kunne virke in vivo under fysiologiske forhold mot enteropatogene virus, er det en forutsetning at den beholder sine antivirale egenskaper gjennom fordøyelse. Vi presenterer her resultatene fra forsøk der en har fordøyd bLf ved bruk av en in vitro fordøyelsesmodell med humane magetarmenzymer, med ulike fordøyelsesbetingelser som simulerer det humane fordøyelsessystemet. Disse fraksjonene ble karakterisert, og deres antivirale egenskaper studert in vitro mot to ulike humane enteriske virus; enterovirus og astrovirus.

Tittel: "Antivirale egenskaper av fordøyd bovint laktoferrin"
Tid: Mandag 21. januar kl 12:00-12:30
Sted: Fellesauditoriet, Ullevålsveien 76, Oslo
Foredragsholder: Camilla Furlund

 

For de som ønsker å følge Fagseminaret fra egen PC:

  • Åpne siden http://tcs.vetinst.no 
  • Brukernavn: Streaming - Passord: Streaming (merk stor S)
  • Klikk på fagseminaret med dagens dato. Klikk også på pilen på bildet. Du vil nå se dagens møte.
  • NB: Klikk F5 for oppdatering av nettsiden hvis møtet ikke vises.

Del artikkel