Seminar: Oppdatert kunnskap om Pasteurellose hos norsk laks

Onsdag 25. september kl. 10.00-15.00 arrangerer Veterinærinstituttet et seminar på VilVite-senteret i Bergen om forskningsprosjektet "Pasteurellose hos norsk laks". Her kan du oppdatere deg på forskning og kunnskapsstatus om bakterien. Seminaret er gratis, men det er krav om påmelding. 

Laks i merd. Foto: Rudolf Svensen
Laks i merd. Foto: Rudolf Svensen

Forskningsprosjektet, som Veterinærinstituttet har ledet, går mot slutten. Det er finansiert av FHF – Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering. 

På seminaret blir det presentasjoner fra interne og eksterne foredragsholdere, siste nytt om bakterien og sykdommen, fra taksonomiske studier til økologi, diagnostikk, håndtering av utbrudd og vaksinasjon. Mattilsynet skal også informere om fremtidig offentlig håndtering av Pasteurellose. Seminaret avsluttes med en panelsamtale.

Seminaret er åpent for alle som er interessert. Det vil også bli streamet slik at de som ikke kan delta i Bergen, kan følge med online.

Deltakelse er gratis, men det er krav om påmelding, både for de som deltar fysisk og de som skal være med på streaming. Lenke vil bli sendt i forkant til de som ønsker å følge streamingen. 

→ Meld deg på seminaret her.

 

Hvor
VilVite -senteret i Bergen
Når
25. september 2024, kl. 10.00 - 15.00